Detta är Makeias Entreprenad AB

Vi på Makeias Entreprenad AB är ett företag som bland annat specialiserar oss på poolbyggen. Med hjälp av oss kan du därför få den pool du alltid drömt om. Vi älskar att ägna oss åt poolbyggen och tar oss alltid an varje bygge med största möjliga entusiasm. Du kan också känna dig trygg i det faktum att vi är ett företag som aldrig nöjer oss med vårt arbete förrän även du som kund är nöjd. Att utföra första klassens arbeten samt få nöjda kunder är det absolut viktigaste för oss.

Vår personal

Hos oss på Makeias Entreprenad AB jobbar ett utbildat, kunnigt och erfaret gäng hantverkare som har full koll på allt som har med poolbyggen att göra. Vi har därför det som krävs för att ge dig bästa möjliga pool.

Vi värnar om miljön

Väl utförda arbeten och nöjda kunder må vara det allra viktigaste för oss på Makeias Entreprenad AB, men det är inte det enda som spelar roll. Vi tar nämligen också miljön på största möjliga allvar och gör alltid allt som står i vår makt för att vara så miljövänliga som möjligt. Just därför använder vi oss bland annat bara av miljövänliga produkter.